Nadpultni aparati sa suhim blokom

Pijenje piva je jedan od najomiljenijih oblika razonode za gotovo svaku prigodu. Aparati za hlađenje i točenje piva sa ugrađenim suhim blokom idealni su za prezentiranje svojeg novog "home brewed" piva. Posebno su interesantni svim ljubiteljima craft piva te točene klasike. Uz tradicionalno konzumiranje piva u barovima, pubovima, pivnicama i kafićima idealni su na party-ima tipa: rođendani, kampiranja, vjenčanja, godišnjica, korporativnih proslava pa čak i nakon svakodnevnih kućnih radova kao što je košnja travnjaka.

Podpultni aparati s vodenom kupkom

Naši, sad već tradicionalni, profesionalni podpultni aparati za hlađenje piva sa vodenom kupkom, neizostavni su dio svakog ugostiteljskog objekta od caffee bara, restorana do hotela.  Izrađeni u dvije izvedbe, vertikalnoj i horizontalnoj, pokrivaju sve uvjete montaže i zahtjeve kupaca. Lako rukovanje kao i servisiranje u kombinaciji s najboljim komponentama osiguravanju najbolji nastup.

Mobilni aparati s vodenom kupkom

Neki od nas samo žele popiti pivo na koncertu omiljene grupe, sportskom događaju ili na proslavi praznika što nije problem s našim mobilnim aparatima za hlađenje i točenje piva. Naši uređaji za evente, uz jednostavnu instalaciju i lako korištenje, popularni su jer je točeno pivo uvijek svježe i daje potpuni doživljaj.

Proizvodi