opremadd-kategorije-proizvoda-aparati-za-pivo

Aparati za pivo

Pivo je zbog svojih prehrambeno fizioloških, organoleptičkih i osvježavajućih svojstava vrlo cijenjeno piće. Svježe točeno pivo iz aparata za hlađenje i točenje, puno okusa i teksture, u hladnoj čaši s čvrstom pjenom daje potpuno drugačiju dimenziju u svijetu ljubitelja piva. Naš točionik za pivo održava pivo na optimalnoj temperaturi, koja se lako podesi, neovisno o vrsti piva, bilo to Lager, Ale, Stout, pšenično ili neka druga vrsta. Sve što je za potrebno je naš aparat za hlađenje piva, mjesto za točenje te hladan prostor za držanje bačvi za pivo.

opremadd-kategorije-proizvoda-aparati-za-vino

Aparati za vino

Vino je društveno piće te se kao takvo uglavnom pije uz jelo i pritom je važno da vino ima svoj karakterističan miris i aromu. Prednost aparata za hlađenje i istakanje vina u odnosu na ostale načine istakanja vina je uvijek ista konzumna temperatura istakanja, te održavanje kakvoće vina. Aparati za vino koji hlade i toče vino, kao i oni koji toče kuhano vino napravljeni su s jednom osnovnom svrhom, a to je serviranje savršeno ohlađenog ili mirisnog kuhanog vina u čaši.

opremadd-kategorije-proizvoda-aparati-za-vodu

Aparati za vodu

Za uživanje u ispijanju osvježavajuće hladne vode u vrućim ljetnim mjesecima idealno rješenje su naši aparati za vodu i soda vodu. Aparati su predviđeni za proizvodne pogone, trgovine, urede, barove i domaćinstva. U zavisnosti od prisustva ugljičnog dioksida voda se dijeli na gaziranu i negaziranu. Gazirana ili soda-voda je voda koja je jako punjena s CO₂, što joj daje pjenušavost. Soda-voda se kombinira sa zaslađivačima i različitim aromama da bi se dobio široki odabir bezalkoholnih pića. Uz to soda-voda je i sastavni dio mnogih koktela.

opremadd-kategorije-proizvoda-aparati-za-sokove

Aparati za sokove

Sokovi su vrlo popularni izbor pića, obično se konzumiraju kao napitak ili se koristi kao sastojak ili aroma u hrani ili drugim pićima, kao za smoothije. Aparati za sokove namijenjeni su za hlađenje napitaka i proizvodnju soda vode (Postmix sistem) kao i istakanje gaziranih (karboniziranih) napitaka, te za hlađenje i istakanje ostalih negaziranih napitaka kao što je juice, vino... (Premix sistem). Pojam POSTMIX definira sistem hlađenja i točenja gaziranih i negaziranih napitaka kod kojih se miješa voda sa sirupom izravno na slavini za istakanje uz točno propisani omjer. Voda prolazi kroz filter i ulazi u saturator gdje se karbonizira, te prolazeći kroz rashladne zavojnice dolazi do mjesta za istakanje te se spaja sa rashlađenim sirupom i toči se na postmix slavina. Sokovi su uvijek hladni i osvježavajući.

opremadd-kategorije-proizvoda-aparati-za-kavu

Aparati za hladnu kavu

Naši aparati za točenje hladne kave (engl. "cold coffee") koja je poboljšana u odnosu na tradicionalnu ledenu kavu. Nitro kava (engl. "nitro coffee") savršeni je napitak za probijanje gorkog okusa povezanog s kavom. Kako se napitak toči, veže se s dušikom kako bi dobio bogatu, kremastu pjenu, sličnu točenom pivu, Stout npr. Guinness . Pića s dušikom, kao što je nitro kava, su jedan od najpopularnijih trendova u ugostiteljstvu danas. Hladno točena kava i nitro kava mogu razlikovati vaš ugostiteljski objekt od drugih. Osim kave, može se točiti i hladni čaj te hladni nitro čaj, a odlični su i kod pripreme hladnih koktela.

opremadd-kategorije-proizvoda-aparati-za-mlijeko

Aparati za mlijeko

Mlijeko je prije svega prirodna hrana bogata bjelančevinama, kalcijem te vitaminima i mineralima koji su prijeko potrebni za rast i pravilno funkcioniranje našeg organizma. Mlijeko je popularni napitak i svakodnevna konzumacija kod doručka je jedna od najzdravijih prehrambenih navika. Hoteli, pansioni, menze i škole imaju velike zahtjeve za svježim mlijekom, a naši aparati za hlađenje i točenje mlijeka nude udobnost samoposluživanja te ih je lako napuniti tijekom razdoblja gužve. Potreba za svježim mlijekom iz aparata idealan je jer istovremeno smanjuje količinu otpada koji nastaje iz plastičnih spremnika što ima dodatnu prednost i uštedu. Naše aparate za mlijeko karakterizira besprijekoran dizajn, minimalno održavanje, neusporedivi učinak te jednostavnost uporabe.

opremadd-kategorije-proizvoda-cijevi

Cijevi

Tankostijene cijevi iz nehrđajućeg čelika imaju primjenu u raznim industrijama, kao što su prehrambena, medicinska ili procesna. a u osnovi su elementi u rashladnim i grijaćim sustavima, kao i u ostalim granama široke potrošnje.