Nadpultni aparati sa suhim blokom

Svi aparati sa suhim blokom za hlađenje i točenje vode, te proizvodnju soda vode su vrhunske kvalitete i modernog dizajna. U novom dizajnu, ne samo vanjskom već i unutarnjem, učinili smo ih jednostavnim za korištenje i za krajnjeg korisnika i za servis. Sa svojim distinktnim dizajnom prilagodit će se bilo kojoj okolini i postati nezamjenjivi dio svakog doma ili ureda. Nema više potrebe za PVC ambalažom i tako pozitivno utječemo na okoliš.

Podpultni aparati s vodenom kupkom

Aparati za hlađenje vode, te proizvodnju soda vode odlično su rješenje za osvježavajuću hladnu vodu, vodu ambijentalne temperature, te rashlađenu gaziranu vodu. Dizajnirani su za profesionalno hlađenje vode u ugostiteljskim objektima. Aparati se montiraju ispod pulta te se preko biološkog filtera za pročišćavanje vode spajaju na vodovod korisnika i time je voda uvijek pristupačna.

Karbonatori

Podpultni aparati za proizvodnju soda vode koji se koriste uz bilo koji rashladni aparat tipa Premix kao dodatak za gaziranu vodu. Nikad lakše do pjenušavih mjehurića. Jednostavni su za instaliranje, korištenje i servis.

Proizvodi