opremadd-uvjeti-koristenja

Oprema d.d. je nosilac svih prava na web stranici www.oprema.com, odnosno na svim objavljenim sadržajima: slike, tekstovi, skice, nacrti, fotografije, audio/video i dr.

Licence

Bez pismene dozvole poduzeća Oprema d.d. zabranjeno je kopiranje, prepisivanje, stvaranje izvedenih djela iz sadržaja web-a, prodavati bilo kakve informacije, te objavljivati sadržaja stranice u komercijalne svrhe. Oprema d.d. dozvoljava pregled i ispis pojedinih stranica za vašu osobnu, nekomercijalnu upotrebu, pri čemu se moraju sačuvati sva autorska i druga prava. Vaša upotreba ove stranice predstavlja vaš pristanak i prihvaćanje bez izmjena ovdje navedenih obavijesti i uvjeta. Kao uvjet korištenja ove stranice izjavljujete i jamčite poduzeću Oprema d.d. da nećete koristiti ovu web stranicu u bilo koju svrhu koja je nezakonita, nemoralna ili zabranjena ovim uvjetima.

Zaštićeni/robni znakovi

Zaštitni znakovi, logotipovi koji se koriste na ovom web-u, neregistrirani su i registrirani zaštitni znakovi Oprema d.d. te korištenje bilo kakve licence ili prava na upotrebu bilo kojeg zaštitnog znaka prikazanog na web mjestu, bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika zaštitnog znaka ne smiju se upotrebljavati.

Ostali nazivi proizvoda i tvrtki spomenuti na ovoj web stranici mogu biti zaštitni znakovi njihovih vlasnika.

Ove web stranice sadržavaju i linkove na druge Internet stranice i Oprema d.d. ne preuzima nikakvu odgovornost za sadržaje koji su dostupni preko tih linkova.

Održavanje web stranica

Oprema d.d. će se truditi redovno ažurirati ove internetske stranice, a sve kako bi podaci objavljeni bili ažurni, međutim ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost  za njihovu ispravnost i ažurnost. Svi korisnici koriste sadržaj objavljen na ovim internetskim stranicama na vlastitu odgovornost. Oprema d.d. pridržava pravo promijene sadržaja ovih internetskih stranica bilo kada, na bilo kakav način, bez obzira na razlog i to bez prethodne najave.