oprema-o-nama-mi-smo-oprema

Poduzeće Oprema d.d. je proizvođač uređaja za ugostiteljstvo, prvenstveno rashladnih aparata za hlađenje i točenje piva, te aparata za hlađenje i točenje sokova, vina, vode, soda-vode, mlijeka i nitro kava. Profesionalni uređaji za hlađenje bezalkoholnih napitaka, piva, vina i vode odlikuju se visokim performansama, kvalitetom te vrhunskim dizajnom. Veliki izbor "rashladnih uređaja" kapacitetima odgovaraju manjim lokalnim restoranima, barovima, ali i velikim potrošačkim mjestima kao što su dvorane, stadioni i sl. Najznačajniji udio u proizvodnom asortimanu, preko 75%, čine aparati za hlađenje i točenje piva.

Poduzeće je moderno organizirano, što podrazumijeva vrhunsku kvalitetu u razvoju proizvoda, u najmodernijoj tehnologiji proizvodnje i potpunom upravljanju kvalitetom proizvoda. Stalnim edukacijama svojih zaposlenika stvara se temelj za njihov daljnji razvoj i povećanje produktivnosti poduzeća. Aparati za hlađenje i točenje pića u potpunosti su vlastiti proizvod razvijen u vlastitom razvojnom sektoru. Cijeli proizvodni proces od ideje, istraživanja i razvoja, preko konstrukcije, dizajna, razvoja tehnologije i proizvodnje, pa do marketinga i prodaje odvija se u samoj tvrtki. Visoku kvalitetu, raznovrsnost i pouzdanost proizvoda omogućuje dugoročni "know-how", vlastiti laboratorij, te inovativan, kreativan i educirani stručni kadar odjela za istraživanje i razvoj.

Oprema d.d. već je dugi niz godina prisutna na svjetskom tržištu. Iz male lokalne tvrtke stasali smo u globalnog igrača u svojem području poslovanja, uz primjenu naših Općih načela poslovanja ostvarujemo svoje ciljeve.

Riječ direktora

opremadd-domagoj-cvetko

Domagoj Cvetko
mag. oec.
Direktor

Poštovani poslovni partneri, suradnici, zaposlenici, prijatelji,

Čast mi je čestitati svima nama na protekla 4 i pol desetljeća postojanja i rada tvrtke Oprema d.d.

Od davne 1976. kada je započela proizvodnja ugostiteljske opreme tvrtka je doživjela i preživjela uspone i padove, ekonomske krize i ekspanzije, ratove, promjene državnih sistema… Ne osvrćući se na druge, već oslanjajući se na vlastito znanje, vođeni dugogodišnjom razvojnom strategijom, činili smo i ostali vjerni onome što najbolje znamo, a to su, prije svega, vlastiti proizvod i kvaliteta.

Sinergija dugogodišnjeg iskustva i znanja s primjenom inovativnih rješenja, profesionalni pristup te fleksibilnost i prilagodba potrebama naših kupaca omogućila nam je da izrastemo u snažnu i suvremenu organizaciju, spremnu na nove izazove, daljnji napredak i prosperitet. Daljnja modernizacija poduzeća, razvoj novih proizvoda, implementiranje ekoloških rješenja i zelene energije ići će i dalje prema planu.

Svjesni da je najveća vrijednost naše tvrtke upravo čovjek, zahvaljujemo svojim zaposlenicima, kao i poslovnim partnerima, suradnicima i svima koji su bili uz nas ovih 45 godina, te vas pozivamo da i dalje zajedno gradimo još bolju i uspješniju budućnost.

S tim na umu, hvala Vam!

opremadd-o-nama-misija

Misija

Dosadašnji uspjeh, a i daljnja nastojanja, kroz stalni razvoj naših proizvoda usmjerena su na zadovoljstvo klijenta.

opremadd-o-nama-vizija

Vizija

Stečenim iskustvom i znanjem te stalnim ulaganjem u kvalitetu, razvojem novih proizvoda za postojeća i nova tržišta te edukacijom zaposlenika, želimo učvrstiti poziciju lidera u Europskoj uniji te postati značajan subjekt na globalnom tržištu.

opremadd-o-nama-strategija

Strategija

Ostvarenje naših ciljeva, baziranih na uskoj suradnji s korisnicima naših proizvoda generiraju upravo proizvode koji su u eksploataciji trajni i optimalni. Visoka fleksibilnost u prihvaćanju i ostvarenju želje naših korisnika stvara partnerski odnos i visoki stupanj međusobnog povjerenja. Istraživanje i stalni razvoj inovacija uz primjenu naprednih informacijskih tehnologija u rashladnoj tehnici uz podizanje ekološke kulture imaju za cilj zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

opremadd-bg-counter

Dvije lokacije:
Ludbreg i Trnovec
Bartolovečki

2

opremadd-bg-counter

262 zaposlenika:
212 Oprema
50 Intercom

262

opremadd-bg-counter

33.000 proizvedenih
rashladnih jedinica
godišnje

33.000

opremadd-bg-counter

Direktna prodaja
u 45 država svijeta
na 5 kontinenata

45