oprema-o-nama-mi-smo-oprema

Oprema d.d. je obiteljski proizvođač opreme za hlađenje i točenje svih vrsta pića kao što su pivo, bezalkoholna gazirana pića, sokovi, vino, voda, soda-voda, mlijeko i nitro/hladna kava.

Tvrtka je osnovana 1948., a proizvodnja trenutnog asortimana proizvoda počela je 1976. Trenutni CEO Domagoj Cvetko, ujedno i druga generacija obitelji, sada ima tim od 288 zaposlenih s proizvodima prisutnim na preko 50 tržišta diljem svijeta.

Glavni razlog za uspješnost kompanije bili su stalni naglasak na kvaliteti i politika in-house tehnologija i proizvodnih procesa. Oprema ima pod jednim krovom sve; od R&D, termodinamičkog laboratorija, konstrukcije, preko 20 proizvodnih tehnologija te drugih potrebnih odjela koji su svi organizirani prema lean proizvodnoj filozofiji.

S godišnjom proizvodnjom od 50.000 jedinica, Oprema je vodeća proizvodna tvrtka u Europi u svojoj industriji. Posjedujući 4 ISO i brojne druge certifikate (poput UL i NSF), po politikama kvalitete i zaštite okoliša iskreno se živi.

Novi investicijski krug uskoro počinje, osiguravajući stabilnost i daljnji rast.

Riječ direktora

opremadd-domagoj-cvetko

Domagoj Cvetko
mag. oec.
Direktor

Poštovani poslovni partneri, suradnici, zaposlenici, prijatelji,

Čast mi je čestitati svima nama na protekla 4 i pol desetljeća postojanja i rada tvrtke Oprema d.d.

Od davne 1976. kada je započela proizvodnja ugostiteljske opreme tvrtka je doživjela i preživjela uspone i padove, ekonomske krize i ekspanzije, ratove, promjene državnih sistema… Ne osvrćući se na druge, već oslanjajući se na vlastito znanje, vođeni dugogodišnjom razvojnom strategijom, činili smo i ostali vjerni onome što najbolje znamo, a to su, prije svega, vlastiti proizvod i kvaliteta.

Sinergija dugogodišnjeg iskustva i znanja s primjenom inovativnih rješenja, profesionalni pristup te fleksibilnost i prilagodba potrebama naših kupaca omogućila nam je da izrastemo u snažnu i suvremenu organizaciju, spremnu na nove izazove, daljnji napredak i prosperitet. Daljnja modernizacija poduzeća, razvoj novih proizvoda, implementiranje ekoloških rješenja i zelene energije ići će i dalje prema planu.

Svjesni da je najveća vrijednost naše tvrtke upravo čovjek, zahvaljujemo svojim zaposlenicima, kao i poslovnim partnerima, suradnicima i svima koji su bili uz nas ovih 45 godina, te vas pozivamo da i dalje zajedno gradimo još bolju i uspješniju budućnost.

S tim na umu, hvala Vam!

opremadd-o-nama-misija

Misija

Dosadašnji uspjeh, a i daljnja nastojanja, kroz stalni razvoj naših proizvoda usmjerena su na zadovoljstvo klijenta.

opremadd-o-nama-vizija

Vizija

Stečenim iskustvom i znanjem te stalnim ulaganjem u kvalitetu, razvojem novih proizvoda za postojeća i nova tržišta te edukacijom zaposlenika, želimo učvrstiti poziciju lidera u Europskoj uniji te postati značajan subjekt na globalnom tržištu.

opremadd-o-nama-strategija

Strategija

Ostvarenje naših ciljeva, baziranih na uskoj suradnji s korisnicima naših proizvoda generiraju upravo proizvode koji su u eksploataciji trajni i optimalni. Visoka fleksibilnost u prihvaćanju i ostvarenju želje naših korisnika stvara partnerski odnos i visoki stupanj međusobnog povjerenja. Istraživanje i stalni razvoj inovacija uz primjenu naprednih informacijskih tehnologija u rashladnoj tehnici uz podizanje ekološke kulture imaju za cilj zadovoljstvo krajnjeg korisnika.

opremadd-bg-counter

Dvije lokacije:
Ludbreg i Trnovec
Bartolovečki

2

opremadd-bg-counter

288 zaposlenika:
239 Oprema
49 Bloom Technologies

288

opremadd-bg-counter

50.000 proizvedenih
rashladnih jedinica
godišnje

50.000

opremadd-bg-counter

Direktna prodaja
u 50 država svijeta
na 5 kontinenata

50