Micro Matic aquires Oprema

We are happy to join the family!
oprema-sve-zeleniji

Zelena politika

Mi razumijemo i priznajemo važnost zaštite okoliša. Svjesni smo toga da rad naše tvrtke utječe na okoliš. Imajući to na umu, svaki segment naše tvrtke godišnje preispituje svoje postupke i procese, te traži načine da njegov rad bude, što je više moguće, ekološki prihvatljiviji.

Što je novo u Opremi

Norway Grants: Završno predstavljanje projekta "Increasing competitiveness by procuring greener machinery"

Dana 22.04.2024. održano je završno predstavljanje projekta "Increasing competitiveness by procuring greener machinery".

O nama - Oprema d.d.

Poduzeće Oprema d.d. je proizvođač uređaja za ugostiteljstvo, prvenstveno rashladnih aparata za hlađenje i točenje piva, te aparata za hlađenje i točenje sokova, vina, vode, soda-vode, mlijeka i nitro kava. Profesionalni uređaji za hlađenje bezalkoholnih napitaka, piva, vina i vode odlikuju se visokim performansama, kvalitetom te vrhunskim dizajnom. Veliki izbor "rashladnih uređaja" kapacitetima odgovaraju manjim lokalnim restoranima, barovima, ali i velikim potrošačkim mjestima kao što su dvorane, stadioni i sl. Najznačajniji udio u proizvodnom asortimanu, preko 75%, čine aparati za hlađenje i točenje piva. Poduzeće je moderno organizirano, što podrazumijeva vrhunsku kvalitetu u razvoju proizvoda, u najmodernijoj tehnologiji proizvodnje i potpunom upravljanju kvalitetom proizvoda.