web shop web shop web shop
 
 
 
 
NajnovijeVijesti
 • SOS Dječje selo
  Kupnjom ovih lijepih božićnih čestitki, pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu.
  +
 • Movember
  Svakog studenog, podržavajući međunarodni pokret Movember stavljamo u fokus muško zdravlje.
  +
 • Solarna elektrana u trajnom pogonu
  U sklopu projekta KK.04.1.1.01.0007 "SE Oprema", sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. financirana je izgradnja solarne elektrane za vlastite potrebe poduzeća Oprema d.d. Nakon 2 mjeseca probnog rada solarna elektrana je dobila dozvolu te je s danom 7.5.2020. u trajnom pogonu. Solarna elektrane priključne snage 300 kW trebala bi prema planiranoj godišnjoj potrošnji električne energije donijeti uštede od 41%.
  +
 • ISO 45001:2018
  Sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu prema normi ISO 45001:2018 integrirali smo u postojeći sustav upravljanja kvalitetom, okolišem i sigurnošću komponenata koje dolaze u kontakt s pićem. Time ćemo poboljšati sigurnost zaposlenika, smanjiti rizike na radnom mjestu te stvoriti bolje i sigurnije radne uvjete.
  +
 • #ostanidoma
  Pomozite spriječiti širenje koronavirusa Najbolji način za spriječavanje i usporavanje prijenosa je dobro informiranje o virusu COVID-19, bolesti koju uzrokuje i kako se širi. Zaštitite sebe i druge od infekcije tako što često operete ruke, ne rukujete se, kad kašljete ili kišete prekrijte usta i nos laktom ili papirnatom maramicom, ne dirate lice te držite pravilno odstojanje. Svi želimo najbolje za sebe i svoje obitelji.
  +
 • Crazy Hill Trail 2020
  Svi znamo koje dobrobiti trčanje donosi fizičkom zdravlju, zato mi s ponosom ističemo kako smo dugogodišnji sponzor utrke Crazy Hill Trail, pa tako i ove 2020. godine. Dobra energija, divna atmosfera.
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem
"Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Projekt:
Razvoj uređaja sa potopljenim isparivačem
O projektu
Projekt:
Sunčana elektrana "SE Oprema"
O projektu
Projekt:
Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu
Svi EU projekti
Izlagali smo na:
BrauBeviale 2019
Design by Excedo - Web by Pangea