NajnovijeVijesti
 • Posjeta danskog veleposlanik i gradonačelnika Albertslunda
  U posjeti našoj firmi bili su veleposlanik Kraljevine Danske te gradonačelnik Albertslunda
  +
 • drinktec 2017
  Sretni smo što smo ponovno bili prisutni na sajamu Drinktec . Izlagali smo nove “zelene” modele naših rashladnih uređaja, a izložili smo ove godine I nekoliko inovacija. Uvijek dobar sajam, uvijek dobar posao.
  +
 • Donacija Srednjoj školi Ludbreg
  Oprema d.d. donirala je računalo Srednjoj školi Ludbreg. Predstavnik tvrtke iz IT sektora, gospodin Dario Petrinić, uručio je u ime tvrtke Oprema d.d. vrlo vrijedno računalo za praktične i obrazovne svrhe.
  +
 • Crazy Hill Trail 2017
  Zadovoljstvo nam je objaviti da smo i ove godine bili sponzori utrke „Crazy Hill Trail 2017”, jer sport zbližava ljude, poboljšava zdravlje i pridonosi dobrobiti zajednice.
  +
 • Plaketa "Zlatna kuna"
  Ponosno Vas obavještavamo da nam je dodijeljena Plaketa „Zlatna kuna“ za najuspješnije trgovačko društvo u Varaždinskoj županiji za 2015. godinu. Veliko hvala svim našim djelatnicima bez čijeg zalaganja i predanog rada ne bi bilo ovakvih rezultata.
  +
 • BRAU Beviale 2016
  I ove godine kao i proteklih 20 godina izlagali smo na sajmu BRAU BEVIALE 2016. Predstavili smo Vam nova znanja, nove ideje … Tako ćemo nastaviti i u budućnosti. Zahvaljujemo se na iskazanom interesu svih posjetitelja, te pozivamo postojeće i potencijalne partnere da nas posjete i na idućim sajmovima.
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem
"Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Posjetite nas:
BrauBeviale 2018
Design by Excedo - Web by Pangea