Proizvodi - Voda
Jer voda to zaslužuje!

Proizvodimo rashladne uređaje za vodu vrhunske kvalitete i aparate za soda-vodu predviđene za proizvodne pogone, trgovine, urede, barove i domaćinstva. Uređaji mogu imati visoko tehnološke filtre koji smanjuju klor, mirise, loš okus i dr, te ih karakteriziraju moderan i ergonomski dizajn.

Sve veće zagađenje voda utiče na kakvoću higijenski ispravne vode za piće koje je u svijetu sve manje, a voda kao izvor života je potrebna za dobro zdravlje ljudi. Pitka voda odjednom postaje sve rjeđi luksuz, do koje je teško doći. Imajući u vidu koliko je voda bitna za postojanje nas samih, nije teško zaključiti da nam je neophodna. U zavisnosti od prisustva ugljičnog dioksida dijeli se na gaziranu i negaziranu.

Gazirana voda ili soda-voda je voda koja je jako punjena s CO2, što joj daje pjenušavost, a sadrži malu količinu natrijevog bikarbonata. Soda-voda se kombinira sa zaslađivačima i različitim aromama da bi se dobio širok odabir bezalkoholnih pića. Mnogi kokteli također imaju sodu kao sastavni dio.

Novi AQUAMIX je 3 u 1 riješenje za sve što ćete ikad željeti piti. Hladna voda, ambijentalna voda i gazirana voda. U novom dizajnu, ne samo vanjskom već i unutarnjem, učinili smo ga jednostavim za korištenje i za krajnjeg korisnika i za servis. Sa svojim distinktnim dizajnom prilagodit će se bilo kojoj okolini i postati nezamjenjivi dio vaše okoline.

--g2100--

Nudeći kompletne soda sisteme, pokrivamo cijeli spektar soda instalacija. Ovdje možete naći ugradbene instalacije soda sistema.

--g2200--

Nudimo karbonatore u puno varijanti, svi koji dostavljaju top performanse. Tesitrani, optimalizirani i proizvedeni od najboljih komponenata, naši karbonizatori su jednostavni za instaliranje, korištenje i servis kao jedan, dva, tri.

--g2300--


zatvori
Naziv
KARBONATOR KT1A CARBO
Model
CARBO
Šifra
722747
Namjena
Podpultni uređaj za proizvodnju soda vode - topla karbonizacija
Tehnički podaci
Dimenzije: 420x201x406 mm
Masa (nepakirano): 15,0 kg
Kutija na paleti: 18

Električni podaci
El. napon: 230V 50Hz
Priključna snaga: 0,18 kW
Struja: 2,00 A

 
Napomene
Zadržavamo pravo izmjene u bilo koje vrijeme navedenih tehničkih podataka i specifikacija nastalih tehničkom izmjenom i nadogradnjom.
 
Design by Excedo - Web by Pangea