Novosti
listopad 2017.
Posjeta danskog veleposlanik i gradonačelnika Albertslunda

U posjeti našoj firmi bili su veleposlanik Kraljevine Danske te gradonačelnik Albertslunda

rujan 2017.
drinktec 2017

Sretni smo što smo ponovno bili prisutni na sajamu Drinktec . Izlagali smo nove “zelene” modele naših rashladnih uređaja, a izložili smo ove godine I nekoliko inovacija. Uvijek dobar sajam, uvijek dobar posao.

svibanj 2017.
Donacija Srednjoj školi Ludbreg

Oprema d.d. donirala je računalo Srednjoj školi Ludbreg. Predstavnik tvrtke iz IT sektora, gospodin Dario Petrinić, uručio je u ime tvrtke Oprema d.d. vrlo vrijedno računalo za praktične i obrazovne svrhe.

travanj 2017.
Crazy Hill Trail 2017

Zadovoljstvo nam je objaviti da smo i ove godine bili sponzori utrke „Crazy Hill Trail 2017”, jer sport zbližava ljude, poboljšava zdravlje i pridonosi dobrobiti zajednice.

studeni 2016.
Plaketa "Zlatna kuna"

Ponosno Vas obavještavamo da nam je dodijeljena Plaketa „Zlatna kuna“ za najuspješnije trgovačko društvo u Varaždinskoj županiji za 2015. godinu. Veliko hvala svim našim djelatnicima bez čijeg zalaganja i predanog rada ne bi bilo ovakvih rezultata.

studeni 2016.
BRAU Beviale 2016

I ove godine kao i proteklih 20 godina izlagali smo na sajmu BRAU BEVIALE 2016. Predstavili smo Vam nova znanja, nove ideje … Tako ćemo nastaviti i u budućnosti.

Zahvaljujemo se na iskazanom interesu svih posjetitelja, te pozivamo postojeće i potencijalne partnere da nas posjete i na idućim sajmovima.

listopad 2016.
Proslava 40 godina

Povodom proslave 40 godina postojanja odlučili smo otići na pivo. Živjeli!

rujan 2016.
Novo ime i nova adresa

Cijenjeni poslovni partneri i prijatelji, obavještavamo Vas da smo promijenili ime i adresu, te se sada zovemo Oprema d.d., a nalazimo se na istoj lokaciji s promjenom u nazivu ulice koja sada glasi Gospodarska ulica 5.

Design by Excedo - Web by Pangea