Novosti
rujan 2019.
Webshop

Offline način poslovanja odlučili smo proširiti na online svijet. Dobrodošli na novi webshop!

Kliknite na link Webshop ili direktno na www.opremashop.com

lipanj 2019.
Old Timer Club Mulhouse

Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti Old Timer Club Mulhouse iz Francuske.

ožujak 2019.
Crazy Hill Trail 2019

I ove godine ponosni smo sponzori sportskog događaja "Crazy Hill Trail 2019".

Uz prekrasno proljetno vrijeme, raduje nas i broj sudionika koji je iz godine u godinu sve veći. Trčanje je, osim zdravlja, kako se čini, sve učestaliji sportski izbor.

siječanj 2019.
Event povodom uspješno završenog projekta

Oprema d.d. održala je event otvorenja povodom uspješno završenog projekta "Jačanje konkurentnosti tvrtke Oprema d.d. kroz proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i poboljšanje tehnološke spremnosti". Provedbu projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020., preciznije iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR).

U okviru projekta proširen je proizvodni pogon dogradnjom proizvodne hale od 640 m2 koja ujedno spaja dvije postojeće hale te dodatnih 400m2 za garderobame i urede. Osim navedenog, modernizirana je tehnologija kupnjom nove savijačice, probijačice i linije za plastificiranje. Nabavom navedenih strojeva prošireni su proizvodni kapaciteti s ciljem poboljšanja učinkovitosti i produktivnosti proizvodnih procesa, povećanja kvalitete postojećih gotovih proizvoda te veće energetske učinkovitosti. Nabava linije za plastificiranje također je i u još jednom segmentu pridonijela In house proizvodnji, smanjenju troškova i skraćivanju proizvodnog procesa.

Ulaganjem u predmetni projekt generirana su i nova radna mjesta, a planirana su i daljnja zapošljavanja. U budućnosti očekujemo da će ovo ulaganje generirati i veću dodanu vrijednost proizvoda, omogućiti povećanje prihoda, izvoza i poboljšanje rezultata poslovanja što će doprinijeti daljnjem razvoju poduzeća.

siječanj 2019.
FSB

Oprema d.d. Ludbreg je u dogovoru sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje (FSB) Sveučilišta u Zagrebu organizirala stručnu ekskurziju za studente IV. godine termotehničkog usmjerenja u svrhu razvijanja obrazovnih, stručno-tehničkih, znanstvenih i istraživačkih oblika suradnje u području gospodarstva i visokog obrazovanja.

siječanj 2019.
Vježba evakuacije i spašavanja

14. siječnja 2019. u suradnji s DVD-om Ludbreg organizirali smo vježbu evakuacije i spašavanja osoba za slučaj iznenadnog događaja koji može ugroziti njihovu sigurnost i zdravlje, te osposobljavanja osoba koje će provoditi evakuaciju sukladno članku 55. Zakona o zaštiti na radu.

Ovime pohvaljujemo DVD Ludbreg na odlično odrađenoj "intervenciji" i zahvaljujemo na njihovom služenju.

prosinac 2018.
Božične čestitke SOS Dječjeg sela Hrvatska

I ove godine pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Hrvatska, kupnjom njihovih božićnih čestitki.

studeni 2018.
Movember

Oprema podržava "Movember"

Design by Excedo - Web by Pangea