Novosti
svibanj 2020.
Solarna elektrana u trajnom pogonu

U sklopu projekta KK.04.1.1.01.0007 "SE Oprema", sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. financirana je izgradnja solarne elektrane za vlastite potrebe poduzeća Oprema d.d.

Nakon 2 mjeseca probnog rada solarna elektrana je dobila dozvolu te je s danom 7.5.2020. u trajnom pogonu.

Solarna elektrane priključne snage 300 kW trebala bi prema planiranoj godišnjoj potrošnji električne energije donijeti uštede od 41%.

travanj 2020.
ISO 45001:2018

Sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu prema normi ISO 45001:2018 integrirali smo u postojeći sustav upravljanja kvalitetom, okolišem i sigurnošću komponenata koje dolaze u kontakt s pićem. Time ćemo poboljšati sigurnost zaposlenika, smanjiti rizike na radnom mjestu te stvoriti bolje i sigurnije radne uvjete.
Kliknite ovdje za više informacija

ožujak 2020.
#ostanidoma

Pomozite spriječiti širenje koronavirusa

Najbolji način za spriječavanje i usporavanje prijenosa je dobro informiranje o virusu COVID-19, bolesti koju uzrokuje i kako se širi. Zaštitite sebe i druge od infekcije tako što često operete ruke, ne rukujete se, kad kašljete ili kišete prekrijte usta i nos laktom ili papirnatom maramicom, ne dirate lice te držite pravilno odstojanje.

Svi želimo najbolje za sebe i svoje obitelji.

ožujak 2020.
Crazy Hill Trail 2020

Svi znamo koje dobrobiti trčanje donosi fizičkom zdravlju, zato mi s ponosom ističemo kako smo dugogodišnji sponzor utrke Crazy Hill Trail, pa tako i ove 2020. godine. Dobra energija, divna atmosfera.

veljača 2020.
HoReCa Atena

Bili smo prisutni na sajmu HoReCa u Ateni, Grčka od 9. do 11. veljače 2020.

Zahvaljujemo svim našim sadašnjim i potencijalnim kupcima što su nas posjetili i podijelili sa nama svoje ideje i vizije za buduće projekte.

prosinac 2019.
SOS Dječje selo

Pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Hrvatska, kupnjom njihovih božićnih čestitki.

prosinac 2019.
AVD

Sukladno Pravilniku o uvjetima za provođenje programa javno dostupne rane defibrilacije i opredjeljenju tvrtke Oprema d.d. povećanju sigurnosti i zaštiti zdravlja na radu u krugu tvrtke je 25.11.2019. instaliran uređaj za automatsku vanjsku defibrilaciju (AVD, engl. AED), te je provedena obuka radnika za njegovo korištenje . AVD uređaj je jednostavni prenosivi električni uređaj koji se koristi za defibrilaciju srca u slučajevima iznenadnog srčanog zastoja.

AVD uređaj automatski analizira srčani ritam, a u slučaju potrebe preporučuje defibrilaciju. Tijekom svog rada uređaj se koristi glasovnim, zvučnim i tekstualnim uputama.

Valja posebno istaknuti da je uređaj stavljen u mrežu javno dostupnih AVD-a te je dostupan svima koji će zatrebati medicinsku pomoć.

studeni 2019.
Movember

Podržavamo Movember!

Design by Excedo - Web by Pangea