Novosti
listopad 2021.
LIDER invest 2021 - 2 priznanja

Na svečanoj završnoj manifestaciji Lider investa 2021, projekta čiji je cilj promicati ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost, održanoj u utorak 26.10.2021. u zagrebačkom hotelu Westin za investiciju koja je pridonijela održivom razvoju i kvaliteti života građana te zaštite prostora i okoliša primili smo priznanje ECO LIDER INVEST 2021., a za projekt istraživanja i razvoja novog pametnog eko proizvoda, dobili smo priznanje NAJBOLJA MALA PROIZVODNA INVESTICIJA.

svibanj 2021.
Edukacije: LEAN proizvodnja

S obzirom da su danas kupci vrlo zahtjevni i njihove potrebe se stalno mijenjaju te traže kvalitetan i funkcionalan proizvod, cilj nam je postići razinu poslovne izvrsnosti. Zato vodimo brigu o stalnom poboljšanju, a zbog prisutnosti konkurencije na slobodnom tržištu te da se rezultati našeg poslovnog sustava ogledaju u učinkovitosti procesa, motiviranosti zaposlenika, modernoj tehnologiji te vrhunskoj kvaliteti proizvoda i na kraju zadovoljstvu naših kupaca. Kroz stalne edukacije naših zaposlenika do lakše implementacije LEAN proizvodnje.

ožujak 2021.
Crazy Hill Trail 2021

Veliiko nam je zadovoljstvo bilo sponzorirati sportski događaj „Crazy Hill Trail“ 2021., a naročito smo ponosni na kolege koji su bili učesnici utrka. Trčanje je, osim zdravlja, odličan način za smanjenje stresa te širenja pozitivnih vibracija. Čestitamo svim učesnicima utrke!

siječanj 2021.
45 godina

Sve je započelo daleke 1976. godine. Nismo ni zamišljali da ćemo 45 godina poslije biti lider u proizvodnji rashladnih uređaja za hlađenje i točenje pića.

Kroz svih ovih 45. godina, ostvarili smo istinske i odane odnose sa svojim poslovnim partnerima. Ponosni smo na sve naše zaposlenike, sadašnje kao i one prije njih, svi zajedno najzaslužniji su za sve uspjehe u proteklih 45 godina.

S time na umu nadamo se da će proći još puno takvih godišnjica.

prosinac 2020.
SOS Dječje selo

Kupnjom ovih lijepih božićnih čestitki, pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu.

studeni 2020.
Movember

Svakog studenog, podržavajući međunarodni pokret Movember stavljamo u fokus muško zdravlje.

svibanj 2020.
Solarna elektrana u trajnom pogonu

U sklopu projekta KK.04.1.1.01.0007 "SE Oprema", sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. financirana je izgradnja solarne elektrane za vlastite potrebe poduzeća Oprema d.d.

Nakon 2 mjeseca probnog rada solarna elektrana je dobila dozvolu te je s danom 7.5.2020. u trajnom pogonu.

Solarna elektrane priključne snage 300 kW trebala bi prema planiranoj godišnjoj potrošnji električne energije donijeti uštede od 41%.

travanj 2020.
ISO 45001:2018

Sustav upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu prema normi ISO 45001:2018 integrirali smo u postojeći sustav upravljanja kvalitetom, okolišem i sigurnošću komponenata koje dolaze u kontakt s pićem. Time ćemo poboljšati sigurnost zaposlenika, smanjiti rizike na radnom mjestu te stvoriti bolje i sigurnije radne uvjete.
Kliknite ovdje za više informacija

Design by Excedo - Web by Pangea