Novosti
ožujak 2020.
#ostanidoma

Pomozite spriječiti širenje koronavirusa

Najbolji način za spriječavanje i usporavanje prijenosa je dobro informiranje o virusu COVID-19, bolesti koju uzrokuje i kako se širi. Zaštitite sebe i druge od infekcije tako što često operete ruke, ne rukujete se, kad kašljete ili kišete prekrijte usta i nos laktom ili papirnatom maramicom, ne dirate lice te držite pravilno odstojanje.

Svi želimo najbolje za sebe i svoje obitelji.

ožujak 2020.
Crazy Hill Trail 2020

Svi znamo koje dobrobiti trčanje donosi fizičkom zdravlju, zato mi s ponosom ističemo kako smo dugogodišnji sponzor utrke Crazy Hill Trail, pa tako i ove 2020. godine. Dobra energija, divna atmosfera.

veljača 2020.
HoReCa Atena

Bili smo prisutni na sajmu HoReCa u Ateni, Grčka od 9. do 11. veljače 2020.

Zahvaljujemo svim našim sadašnjim i potencijalnim kupcima što su nas posjetili i podijelili sa nama svoje ideje i vizije za buduće projekte.

prosinac 2019.
SOS Dječje selo

Pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Hrvatska, kupnjom njihovih božićnih čestitki.

prosinac 2019.
AVD

Sukladno Pravilniku o uvjetima za provođenje programa javno dostupne rane defibrilacije i opredjeljenju tvrtke Oprema d.d. povećanju sigurnosti i zaštiti zdravlja na radu u krugu tvrtke je 25.11.2019. instaliran uređaj za automatsku vanjsku defibrilaciju (AVD, engl. AED), te je provedena obuka radnika za njegovo korištenje . AVD uređaj je jednostavni prenosivi električni uređaj koji se koristi za defibrilaciju srca u slučajevima iznenadnog srčanog zastoja.

AVD uređaj automatski analizira srčani ritam, a u slučaju potrebe preporučuje defibrilaciju. Tijekom svog rada uređaj se koristi glasovnim, zvučnim i tekstualnim uputama.

Valja posebno istaknuti da je uređaj stavljen u mrežu javno dostupnih AVD-a te je dostupan svima koji će zatrebati medicinsku pomoć.

studeni 2019.
Movember

Podržavamo Movember!

studeni 2019.
BRAU Beviale 2019

Dragi partneri i prijatelji

Hvala vam, što ste s nama podijelili nove ideje i nova iskustva. Spremni smo razvijati nova rješenja te ih usavršavati zajedno s vama.

studeni 2019.
Export Lider invest 2019.

Nagrada Export Lider investa za investiciju koja je najviše pridonijela izvozu.

Ova nam je nagrada velika čast i priznanje te motivacija za daljnji rad i nove uspjehe.

Design by Excedo - Web by Pangea