Novosti
prosinac 2019.
AVD

Sukladno Pravilniku o uvjetima za provođenje programa javno dostupne rane defibrilacije i opredjeljenju tvrtke Oprema d.d. povećanju sigurnosti i zaštiti zdravlja na radu u krugu tvrtke je 25.11.2019. instaliran uređaj za automatsku vanjsku defibrilaciju (AVD, engl. AED), te je provedena obuka radnika za njegovo korištenje . AVD uređaj je jednostavni prenosivi električni uređaj koji se koristi za defibrilaciju srca u slučajevima iznenadnog srčanog zastoja.

AVD uređaj automatski analizira srčani ritam, a u slučaju potrebe preporučuje defibrilaciju. Tijekom svog rada uređaj se koristi glasovnim, zvučnim i tekstualnim uputama.

Valja posebno istaknuti da je uređaj stavljen u mrežu javno dostupnih AVD-a te je dostupan svima koji će zatrebati medicinsku pomoć.

studeni 2019.
Movember

Podržavamo Movember!

studeni 2019.
BRAU Beviale 2019

Dragi partneri i prijatelji

Hvala vam, što ste s nama podijelili nove ideje i nova iskustva. Spremni smo razvijati nova rješenja te ih usavršavati zajedno s vama.

studeni 2019.
Export Lider invest 2019.

Nagrada Export Lider investa za investiciju koja je najviše pridonijela izvozu.

Ova nam je nagrada velika čast i priznanje te motivacija za daljnji rad i nove uspjehe.

rujan 2019.
Webshop

Offline način poslovanja odlučili smo proširiti na online svijet. Dobrodošli na novi webshop!

Kliknite na link Webshop ili direktno na www.opremashop.com

lipanj 2019.
Old Timer Club Mulhouse

Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti Old Timer Club Mulhouse iz Francuske.

ožujak 2019.
Crazy Hill Trail 2019

I ove godine ponosni smo sponzori sportskog događaja "Crazy Hill Trail 2019".

Uz prekrasno proljetno vrijeme, raduje nas i broj sudionika koji je iz godine u godinu sve veći. Trčanje je, osim zdravlja, kako se čini, sve učestaliji sportski izbor.

siječanj 2019.
Event povodom uspješno završenog projekta

Oprema d.d. održala je event otvorenja povodom uspješno završenog projekta "Jačanje konkurentnosti tvrtke Oprema d.d. kroz proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i poboljšanje tehnološke spremnosti". Provedbu projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020., preciznije iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR).

U okviru projekta proširen je proizvodni pogon dogradnjom proizvodne hale od 640 m2 koja ujedno spaja dvije postojeće hale te dodatnih 400m2 za garderobame i urede. Osim navedenog, modernizirana je tehnologija kupnjom nove savijačice, probijačice i linije za plastificiranje. Nabavom navedenih strojeva prošireni su proizvodni kapaciteti s ciljem poboljšanja učinkovitosti i produktivnosti proizvodnih procesa, povećanja kvalitete postojećih gotovih proizvoda te veće energetske učinkovitosti. Nabava linije za plastificiranje također je i u još jednom segmentu pridonijela In house proizvodnji, smanjenju troškova i skraćivanju proizvodnog procesa.

Ulaganjem u predmetni projekt generirana su i nova radna mjesta, a planirana su i daljnja zapošljavanja. U budućnosti očekujemo da će ovo ulaganje generirati i veću dodanu vrijednost proizvoda, omogućiti povećanje prihoda, izvoza i poboljšanje rezultata poslovanja što će doprinijeti daljnjem razvoju poduzeća.

Design by Excedo - Web by Pangea