web shop web shop web shop
 
 
 
 
NajnovijeVijesti
 • #ostanidoma
  Pomozite spriječiti širenje koronavirusa Najbolji način za spriječavanje i usporavanje prijenosa je dobro informiranje o virusu COVID-19, bolesti koju uzrokuje i kako se širi. Zaštitite sebe i druge od infekcije tako što često operete ruke, ne rukujete se, kad kašljete ili kišete prekrijte usta i nos laktom ili papirnatom maramicom, ne dirate lice te držite pravilno odstojanje. Svi želimo najbolje za sebe i svoje obitelji.
  +
 • Crazy Hill Trail 2020
  Svi znamo koje dobrobiti trčanje donosi fizičkom zdravlju, zato mi s ponosom ističemo kako smo dugogodišnji sponzor utrke Crazy Hill Trail, pa tako i ove 2020. godine. Dobra energija, divna atmosfera.
  +
 • HoReCa Atena
  Bili smo prisutni na sajmu HoReCa u Ateni, Grčka od 9. do 11. veljače 2020. Zahvaljujemo svim našim sadašnjim i potencijalnim kupcima što su nas posjetili i podijelili sa nama svoje ideje i vizije za buduće projekte.
  +
 • SOS Dječje selo
  Pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Hrvatska, kupnjom njihovih božićnih čestitki.
  +
 • AVD
  Sukladno Pravilniku o uvjetima za provođenje programa javno dostupne rane defibrilacije i opredjeljenju tvrtke Oprema d.d. povećanju sigurnosti i zaštiti zdravlja na radu u krugu tvrtke je 25.11.2019. instaliran uređaj za automatsku vanjsku defibrilaciju (AVD, engl. AED), te je provedena obuka radnika za njegovo korištenje . AVD uređaj je jednostavni prenosivi električni uređaj koji se koristi za defibrilaciju srca u slučajevima iznenadnog srčanog zastoja. AVD uređaj automatski analizira srčani ritam, a u slučaju potrebe preporučuje defibrilaciju. Tijekom svog rada uređaj se koristi glasovnim, zvučnim i tekstualnim uputama. Valja posebno istaknuti da je uređaj stavljen u mrežu javno dostupnih AVD-a te je dostupan svima koji će zatrebati medicinsku pomoć.
  +
 • Movember
  Podržavamo Movember!
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem
"Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Projekt:
Sunčana elektrana "SE Oprema"
O projektu
Projekt:
Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu
Projekt:
Jačanje konkurentnosti tvrtke Oprema d.d. kroz proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i poboljšanje tehnološke spremnosti
O projektu   Obavijesti o nabavi
Svi EU projekti
Izlagali smo na:
BrauBeviale 2019
Design by Excedo - Web by Pangea