Oprema d.d. - 45 godina web shop web shop
 
 
 
 
NajnovijeVijesti
 • LIDER invest 2021 - 2 priznanja
  Na svečanoj završnoj manifestaciji Lider investa 2021, projekta čiji je cilj promicati ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost, održanoj u utorak 26.10.2021. u zagrebačkom hotelu Westin za investiciju koja je pridonijela održivom razvoju i kvaliteti života građana te zaštite prostora i okoliša primili smo priznanje ECO LIDER INVEST 2021., a za projekt istraživanja i razvoja novog pametnog eko proizvoda, dobili smo priznanje NAJBOLJA MALA PROIZVODNA INVESTICIJA.
  +
 • Edukacije: LEAN proizvodnja
  S obzirom da su danas kupci vrlo zahtjevni i njihove potrebe se stalno mijenjaju te traže kvalitetan i funkcionalan proizvod, cilj nam je postići razinu poslovne izvrsnosti. Zato vodimo brigu o stalnom poboljšanju, a zbog prisutnosti konkurencije na slobodnom tržištu te da se rezultati našeg poslovnog sustava ogledaju u učinkovitosti procesa, motiviranosti zaposlenika, modernoj tehnologiji te vrhunskoj kvaliteti proizvoda i na kraju zadovoljstvu naših kupaca. Kroz stalne edukacije naših zaposlenika do lakše implementacije LEAN proizvodnje.
  +
 • Crazy Hill Trail 2021
  Veliiko nam je zadovoljstvo bilo sponzorirati sportski događaj „Crazy Hill Trail“ 2021., a naročito smo ponosni na kolege koji su bili učesnici utrka. Trčanje je, osim zdravlja, odličan način za smanjenje stresa te širenja pozitivnih vibracija. Čestitamo svim učesnicima utrke!
  +
 • 45 godina
  Sve je započelo daleke 1976. godine. Nismo ni zamišljali da ćemo 45 godina poslije biti lider u proizvodnji rashladnih uređaja za hlađenje i točenje pića. Kroz svih ovih 45. godina, ostvarili smo istinske i odane odnose sa svojim poslovnim partnerima. Ponosni smo na sve naše zaposlenike, sadašnje kao i one prije njih, svi zajedno najzaslužniji su za sve uspjehe u proteklih 45 godina. S time na umu nadamo se da će proći još puno takvih godišnjica.
  +
 • SOS Dječje selo
  Kupnjom ovih lijepih božićnih čestitki, pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu.
  +
 • Movember
  Svakog studenog, podržavajući međunarodni pokret Movember stavljamo u fokus muško zdravlje.
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem
"Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Projekt:
Razvoj uređaja sa potopljenim isparivačem
O projektu
Projekt:
Sunčana elektrana "SE Oprema"
O projektu
Projekt:
Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu
Svi EU projekti
Sretna Nova godina!
Happy New Year!
Alles Gute für das neue Jahr!
Feliz año nuevo!
Gott Nytt År!
Bonne Année!
Felice Anno Nuovo!
С Новым Годом!
Feliz Ano Novo!
Gelukkige Nuwejaar!
سنة سعيدة
שָׁנָה טוֹבָה
Boldog Új Évet!
あけましておめでとうございます
新年快乐
สวัสดีปีใหม่
Voorspoedige nuwe jaar!
Bonan Novjaron!
Καλή χρονιά!
Mutlu yıllar!
Heri za Mwaka Mpya!
Design by Excedo - Web by Pangea