NajnovijeVijesti
 • Movember
  Oprema podržava "Movember"
  +
 • BRAU Beviale 2018
  Još jedan uspješan sajam BRAU Beviale je iza nas. Zahvaljujemo svim posjetiteljima na pokazanom interesu te se veselimo novim suradnjama i poslovnim prilikama.
  +
 • ISO
  Kontinuiranim aktivnostima i postupcima poboljšavanja na svim razinama, osiguravamo napredak poduzeća. Brigom za visoke standarde kvalitete, sigurnošću proizvoda, upravljanje okolišem, zaštitu zdravlja i sigurnošću na radu zadržavamo određenu prednost pred konkurentima, dok naš partnerski pristup vodi do zadovoljnih kupaca. Rezultat navedenog označio je prelazak s ISO9001:2008 i ISO14001:2008 na ISO9001:2015 te ISO14001:2015, što je iskaz predanosti i poslovne discipline. Uz prelazak na gore imenovane norme, recertificirali smo sustav ISO22000:2005 i BS OHSAS 18001:2007.
  +
 • Crazy Hill Trail 2018
  I ove godine ponosni smo sponzori sportskog događaja "Crazy Hill Trail 2018". Prekrasno vrijeme, veliki odaziv trkača I puno potrošenih kalorija učinili su ovogodišnje izdanje uspješnijim od prošlogodišnjeg. Veselimo se 2019.!
  +
 • HORECA
  Izlagali smo na sajmu HORECA u Ateni, Grčka. Na sajmu smo predstavili našu liniju aparata za pivo te aparate za Nitro kavu. Bilo nam je zadovoljstvo prisustvovati na sajmu!
  +
 • Božićne čestitke SOS Dječjeg sela Hrvatska
  Ove godine u blagdansko vrijeme, kao društveno odgovorno poduzeće, posebnu pažnju posvećujemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu Hrvatska, kupnjom njihovih već nadaleko prepoznatljivih božićnih čestitki.
  +
Izlagali smo na:
BrauBeviale 2018
Projekt:
Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu29.06.2018.
Projekt:
Jačanje konkurentnosti tvrtke Oprema d.d. kroz proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i poboljšanje tehnološke spremnosti
O projektu   Obavijesti o nabavi20.06.2018.
Projekt:
Certifikacija proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu
Svi EU projekti
Sretna Nova godina!
Happy New Year!
Alles Gute für das neue Jahr!
Feliz año nuevo!
Gott Nytt År!
Bonne Année!
Felice Anno Nuovo!
С Новым Годом!
Feliz Ano Novo!
Gelukkige Nuwejaar!
سنة سعيدة
שָׁנָה טוֹבָה
Boldog Új Évet!
あけましておめでとうございます
新年快乐
สวัสดีปีใหม่
Voorspoedige nuwe jaar!
Bonan Novjaron!
Καλή χρονιά!
Mutlu yıllar!
Heri za Mwaka Mpya!
Design by Excedo - Web by Pangea