Oprema d.d. - 45 godina web shop web shop
 
 
 
 
NajnovijeVijesti
 • Edukacije: LEAN proizvodnja
  S obzirom da su danas kupci vrlo zahtjevni i njihove potrebe se stalno mijenjaju te traže kvalitetan i funkcionalan proizvod, cilj nam je postići razinu poslovne izvrsnosti. Zato vodimo brigu o stalnom poboljšanju, a zbog prisutnosti konkurencije na slobodnom tržištu te da se rezultati našeg poslovnog sustava ogledaju u učinkovitosti procesa, motiviranosti zaposlenika, modernoj tehnologiji te vrhunskoj kvaliteti proizvoda i na kraju zadovoljstvu naših kupaca. Kroz stalne edukacije naših zaposlenika do lakše implementacije LEAN proizvodnje.
  +
 • Crazy Hill Trail 2021
  Veliiko nam je zadovoljstvo bilo sponzorirati sportski događaj „Crazy Hill Trail“ 2021., a naročito smo ponosni na kolege koji su bili učesnici utrka. Trčanje je, osim zdravlja, odličan način za smanjenje stresa te širenja pozitivnih vibracija. Čestitamo svim učesnicima utrke!
  +
 • 45 godina
  Sve je započelo daleke 1976. godine. Nismo ni zamišljali da ćemo 45 godina poslije biti lider u proizvodnji rashladnih uređaja za hlađenje i točenje pića. Kroz svih ovih 45. godina, ostvarili smo istinske i odane odnose sa svojim poslovnim partnerima. Ponosni smo na sve naše zaposlenike, sadašnje kao i one prije njih, svi zajedno najzaslužniji su za sve uspjehe u proteklih 45 godina. S time na umu nadamo se da će proći još puno takvih godišnjica.
  +
 • SOS Dječje selo
  Kupnjom ovih lijepih božićnih čestitki, pomažemo djeci smještenoj u SOS Dječjem selu.
  +
 • Movember
  Svakog studenog, podržavajući međunarodni pokret Movember stavljamo u fokus muško zdravlje.
  +
 • Solarna elektrana u trajnom pogonu
  U sklopu projekta KK.04.1.1.01.0007 "SE Oprema", sredstvima iz Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020. financirana je izgradnja solarne elektrane za vlastite potrebe poduzeća Oprema d.d. Nakon 2 mjeseca probnog rada solarna elektrana je dobila dozvolu te je s danom 7.5.2020. u trajnom pogonu. Solarna elektrane priključne snage 300 kW trebala bi prema planiranoj godišnjoj potrošnji električne energije donijeti uštede od 41%.
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem
"Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Projekt:
Razvoj uređaja sa potopljenim isparivačem
O projektu
Projekt:
Sunčana elektrana "SE Oprema"
O projektu
Projekt:
Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu
Svi EU projekti
Design by Excedo - Web by Pangea