web shop web shop web shop
 
 
 
 
NajnovijeVijesti
 • AVD
  Sukladno Pravilniku o uvjetima za provođenje programa javno dostupne rane defibrilacije i opredjeljenju tvrtke Oprema d.d. povećanju sigurnosti i zaštiti zdravlja na radu u krugu tvrtke je 25.11.2019. instaliran uređaj za automatsku vanjsku defibrilaciju (AVD, engl. AED), te je provedena obuka radnika za njegovo korištenje . AVD uređaj je jednostavni prenosivi električni uređaj koji se koristi za defibrilaciju srca u slučajevima iznenadnog srčanog zastoja. AVD uređaj automatski analizira srčani ritam, a u slučaju potrebe preporučuje defibrilaciju. Tijekom svog rada uređaj se koristi glasovnim, zvučnim i tekstualnim uputama. Valja posebno istaknuti da je uređaj stavljen u mrežu javno dostupnih AVD-a te je dostupan svima koji će zatrebati medicinsku pomoć.
  +
 • Movember
  Podržavamo Movember!
  +
 • BRAU Beviale 2019
  Dragi partneri i prijatelji Hvala vam, što ste s nama podijelili nove ideje i nova iskustva. Spremni smo razvijati nova rješenja te ih usavršavati zajedno s vama.
  +
 • Export Lider invest 2019.
  Nagrada Export Lider investa za investiciju koja je najviše pridonijela izvozu. Ova nam je nagrada velika čast i priznanje te motivacija za daljnji rad i nove uspjehe.
  +
 • Webshop
  Offline način poslovanja odlučili smo proširiti na online svijet. Dobrodošli na novi webshop! Kliknite na link Webshop ili direktno na www.opremashop.com
  +
 • Old Timer Club Mulhouse
  Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti Old Timer Club Mulhouse iz Francuske.
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem
"Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Projekt:
Sunčana elektrana "SE Oprema"
O projektu
Projekt:
Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu
Projekt:
Jačanje konkurentnosti tvrtke Oprema d.d. kroz proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i poboljšanje tehnološke spremnosti
O projektu   Obavijesti o nabavi
Svi EU projekti
Sretna Nova godina!
Happy New Year!
Alles Gute für das neue Jahr!
Feliz año nuevo!
Gott Nytt År!
Bonne Année!
Felice Anno Nuovo!
С Новым Годом!
Feliz Ano Novo!
Gelukkige Nuwejaar!
سنة سعيدة
שָׁנָה טוֹבָה
Boldog Új Évet!
あけましておめでとうございます
新年快乐
สวัสดีปีใหม่
Voorspoedige nuwe jaar!
Bonan Novjaron!
Καλή χρονιά!
Mutlu yıllar!
Heri za Mwaka Mpya!
Design by Excedo - Web by Pangea