web shop web shop web shop
 
 
 
 
NajnovijeVijesti
 • Webshop
  Offline način poslovanja odlučili smo proširiti na online svijet. Dobrodošli na novi webshop! Kliknite na link Webshop ili direktno na www.opremashop.com
  +
 • Old Timer Club Mulhouse
  Bilo nam je zadovoljstvo ugostiti Old Timer Club Mulhouse iz Francuske.
  +
 • Crazy Hill Trail 2019
  I ove godine ponosni smo sponzori sportskog događaja "Crazy Hill Trail 2019". Uz prekrasno proljetno vrijeme, raduje nas i broj sudionika koji je iz godine u godinu sve veći. Trčanje je, osim zdravlja, kako se čini, sve učestaliji sportski izbor.
  +
 • Event povodom uspješno završenog projekta
  Oprema d.d. održala je event otvorenja povodom uspješno završenog projekta "Jačanje konkurentnosti tvrtke Oprema d.d. kroz proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i poboljšanje tehnološke spremnosti". Provedbu projekta sufinancirana je iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020., preciznije iz Europskog fonda za regionalni razvoj (EFRR). U okviru projekta proširen je proizvodni pogon dogradnjom proizvodne hale od 640 m2 koja ujedno spaja dvije postojeće hale te dodatnih 400m2 za garderobame i urede. Osim navedenog, modernizirana je tehnologija kupnjom nove savijačice, probijačice i linije za plastificiranje. Nabavom navedenih strojeva prošireni su proizvodni kapaciteti s ciljem poboljšanja učinkovitosti i produktivnosti proizvodnih procesa, povećanja kvalitete postojećih gotovih proizvoda te veće energetske učinkovitosti. Nabava linije za plastificiranje također je i u još jednom segmentu pridonijela In house proizvodnji, smanjenju troškova i skraćivanju proizvodnog procesa. Ulaganjem u predmetni projekt generirana su i nova radna mjesta, a planirana su i daljnja zapošljavanja. U budućnosti očekujemo da će ovo ulaganje generirati i veću dodanu vrijednost proizvoda, omogućiti povećanje prihoda, izvoza i poboljšanje rezultata poslovanja što će doprinijeti daljnjem razvoju poduzeća.
  +
 • FSB
  Oprema d.d. Ludbreg je u dogovoru sa Fakultetom strojarstva i brodogradnje (FSB) Sveučilišta u Zagrebu organizirala stručnu ekskurziju za studente IV. godine termotehničkog usmjerenja u svrhu razvijanja obrazovnih, stručno-tehničkih, znanstvenih i istraživačkih oblika suradnje u području gospodarstva i visokog obrazovanja.
  +
 • Vježba evakuacije i spašavanja
  14. siječnja 2019. u suradnji s DVD-om Ludbreg organizirali smo vježbu evakuacije i spašavanja osoba za slučaj iznenadnog događaja koji može ugroziti njihovu sigurnost i zdravlje, te osposobljavanja osoba koje će provoditi evakuaciju sukladno članku 55. Zakona o zaštiti na radu. Ovime pohvaljujemo DVD Ludbreg na odlično odrađenoj "intervenciji" i zahvaljujemo na njihovom služenju.
  +
Sve
Zeleniji
Shvaćanjem i prihvaćanjem
"Zelenog pokreta" ne samo kao trenda, naša tvrtka se obvezala i imajući to na umu vodilo nas je do podržavanja ovog značajnog cilja.
 
+
 
Projekt:
Sunčana elektrana "SE Oprema"
O projektu
Projekt:
Razvoj nove generacije Eco Smart proizvoda poduzeća Oprema d.d.
O projektu
Projekt:
Jačanje konkurentnosti tvrtke Oprema d.d. kroz proširivanje kapaciteta postojeće poslovne jedinice i poboljšanje tehnološke spremnosti
O projektu   Obavijesti o nabavi
Svi EU projekti
Posjetite nas:
BrauBeviale 2019
Design by Excedo - Web by Pangea